Massive Urban Design – Ploiești

Progresele continue în tehnologia solară fac sistemele de panouri solare mai eficiente și mai rentabile.

Acest lucru încurajează adoptarea și inovarea în continuare, reducând în cele din urmă costurile și îmbunătățind rentabilitatea investiției.

𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐀𝐬𝐜𝐨𝐫𝐩 a susținut un nou client  care a analizat numeroasele beneficii pe care i le poate aduce instalarea unei centrale fotovoltaice.

Proiectul presupune instalarea pe o suprafață de  155.9 𝐦𝐩, pe acoperișul  halei clientului persoană juridică (MASSIVE URBAN DESIGN SRL) a:

  • 78 panouri Trina Solar Energy;
  • 1 invertor HUAWEI SUN2000-30KTL-M3;
  • Structura K2-MiniRail;
  • Smart Meter HUAWEI.

În timp ce investiția inițială în panouri solare poate părea descurajantă, acestea oferă beneficii financiare substanțiale pe termen lung.

Sistemele de panouri solare pot reduce sau elimina facturile lunare de energie, ceea ce duce la economii de costuri pe durata lor de viață.

Conform calculului de eficiență energetică, centrala fotovoltaică a clientului nostru, cu puterea de 33 kWp va produce  835 M𝐖𝐡 𝐀𝐂 în următorii 𝟐𝟎 𝐚𝐧𝐢, însemnând 𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 cu energia electrică de aproximativ  75012 𝐞𝐮𝐫𝐨.

Astfel, investiția clientului, va fi amortizată în mai puțin de 3 ani.

Energia autoconsumată reprezintă aproximativ 23.6 % din cantitatea totală de energie produsă de centrala electrică fotovoltaică, iar restul de 76.4 %  din energia produsă este vândută prin compensare cantitativă, în rețeaua națională.

Sistemele de panouri solare reduc semnificativ amprenta noastră de carbon prin scăderea dependenței noastre de sursele de energie neregenerabile.

In acest caz, impactul asupra mediului îl regăsim în 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐦𝐩𝐫𝐞𝐧𝐭𝐞𝐢 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧 𝐜𝐮 16 𝐭𝐨𝐧𝐞, în următorii 20 de ani.

Pasul următor va fi depunerea documentației pentru obținerea certificatului de racordare, necesar atestării calității de 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐮𝐦𝐚𝐭𝐨𝐫!

Lasă un răspuns

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
ASCORP Chat
Salut,
Cum te putem ajuta?