Despre noi

Echipa Ascorp a început să se formeze începând cu 2013, anul fondării companiei și a reunit profesioniști în domeniu, cu experiență vastă în proiectarea și dezvoltarea de rețele și instalații electrice. Pe măsură ce ne-am confruntat cu noi provocări, ne-am extins echipa cu noi profesioniști astfel încât să putem susține cerințele din ce în ce mai complexe ale proiectelor în care ne-am implicat și în care continuăm să ne implicăm. 

Cu o echipă tânără și dinamică, ne-am dezvoltat competențele prin oameni, prin acceptarea provocărilor în domeniul în care operăm și prin performanțele obținute - proiecte realizate la timp, cu profesionalism și zero incidente - ceea ce ne-a oferit capacitatea profesională și logistică pentru a elabora și a finaliza proiecte cu niveluri de dificultate foarte ridicate.


Competențele profesionale ne sunt susținute de certificările și atestările care ne confirmă capacitatea de dezvolta lucrări în domeniul instalațiilor electrice într-un mod sigur și profesionist. În același timp, certificările reprezintă și o garanție a calității lucrării, atât din perspectiva funcționalității, cât și din cea a siguranței în perioada de exploatare. Viziunea noastră este: zero incidente!

Compania noastră a fost fondată din dorința de a deveni o alternativă viabilă pentru clienții din domeniu, pe o piață în care concurența și cerințele de inovație devin constant, din ce în ce mai intense. Mai mult, prin toate proiectele pe care le realizăm pentru clienții noștri, ne dorim să aducem un plus de valoare, precum și un set de beneficii din perspectiva creșterii calității vieții.

Avem convingerea că putem face lucrurile foarte bine, ne bazăm pe faptul că putem oferi beneficiarilor proiectelor noastre o valoare adăugată importantă, sustenabilitate și durabilitate. În același timp, credem în coeziunea echipei, investim permanent în instruirea și formarea personalului nostru,  astfel încât să putem asigura un set complet de servicii și soluții viabile pentru clienții din nișa în care activăm.
  
În același timp, ne dezvoltăm în vederea creșterii sustenabilității soluțiilor pe care le propunem. Ne specializăm continuu în direcțiile noi pe care le deschide segmentul instalațiilor de producere și distribuire a curentului electric, atât cele dedicate mediului industrial, cât și cele dedicate mediului casnic. Astfel, avem o deschidere aparte pentru descoperirea alternativelor de exploatare a resurselor regenerabile pe care le adaptăm soluțiilor noastre.