Despre noi

Energie. Siguranță. Inovație.

Cere ofertă

Echipa ASCORP REȚELE ELECTRICE a început să se formeze în anul 2013, anul fondării companiei și a reunit profesioniști în domeniu, cu experiență vastă în proiectarea și dezvoltarea de rețele și instalații electrice. Pe măsură ce ne-am confruntat cu noi provocări, ne-am extins echipa cu noi profesioniști astfel încât să putem susține cerințele din ce în ce mai complexe ale proiectelor în care ne-am implicat și în care continuăm să ne implicăm. 

Cu o echipă tânără și dinamică, ne-am dezvoltat competențele prin oameni, prin acceptarea provocărilor în domeniul în care operăm și prin performanțele obținute – proiecte realizate la timp, cu profesionalism și zero incidente – ceea ce ne-a oferit capacitatea profesională și logistică pentru a elabora și a finaliza proiecte cu niveluri de dificultate foarte ridicate.

Compania noastră a fost fondată din dorința de a deveni o alternativă viabilă pentru clienții din domeniu, pe o piață în care concurența și cerințele de inovație devin constant, din ce în ce mai intense. Mai mult, prin toate proiectele pe care le realizăm pentru clienții noștri, ne dorim să aducem un plus de valoare, precum și un set de beneficii din perspectiva creșterii calității vieții.

Avem convingerea că putem face lucrurile foarte bine, ne bazăm pe faptul că putem oferi beneficiarilor proiectelor noastre o valoare adăugată importantă, sustenabilitate și durabilitate. În același timp, credem în coeziunea echipei, investim permanent în instruirea și formarea personalului nostru,  astfel încât să putem asigura un set complet de servicii și soluții viabile pentru clienții din nișa în care activăm.

În același timp, ne dezvoltăm în vederea creșterii sustenabilității soluțiilor pe care le propunem. Ne specializăm continuu în direcțiile noi pe care le deschide segmentul instalațiilor de producere și distribuire a curentului electric, atât cele dedicate mediului industrial, cât și cele dedicate mediului casnic. Astfel, avem o deschidere aparte pentru descoperirea alternativelor de exploatare a resurselor regenerabile pe care le adaptăm soluțiilor noastre.

2013

Pe piața de profil de 10 ani

+2 MW

Putere instalată în sisteme fotovoltaice

+350

Proiecte de rețele proiectate și executate

„Energia solară este ultima resursă de energie care nu este încă deținută – nimeni nu taxează încă soarele.”

~ Bonnie Raitt

CERTIFICĂRI ȘI ATESTĂRI

Competențele profesionale ne sunt susținute de certificările și atestările care ne confirmă capacitatea de dezvolta și executa lucrări în domeniul instalațiilor electrice într-un mod sigur și profesionist. În același timp, certificările reprezintă și o garanție a calității lucrării, atât din perspectiva funcționalității, cât și din cea a siguranței în perioada de exploatare.

Suntem ca fermierii care doboară gardul din jurul casei noastre pentru combustibil, atunci când ar trebui să folosim sursele inepuizabile de energie ale Naturii – soare, vânt și maree. … Aș paria pe soare și pe energia solară. Ce sursă de putere! Sper că nu va trebui să așteptăm până când petrolul și cărbunele se vor epuiza înainte de a aborda asta.

– Thomas Edison

Încă ai întrebări?

Contactează-ne pentru mai multe informații.

Contactează-ne