Promoție valabilă 30 de zile

Raport Eficiență Energetică

Folosește energia solară pentru afacerea ta!

 

Vezi dacă te califici (gratuit) Vezi dacă te califici (gratuit)

Echipa ASCORP a început să se formeze începând cu 2013, anul fondării companiei și a reunit profesioniști în domeniu, cu experiență vastă în proiectarea și dezvoltarea de sisteme fotovoltaice și de rețele și instalații electrice. Pe măsură ce ne-am confruntat cu noi provocări, ne-am extins echipa cu noi profesioniști astfel încât să putem susține cerințele din ce în ce mai complexe ale proiectelor în care ne-am implicat și în care continuăm să ne implicăm.

2013

De 10 ani de zile pe piața de profil

+ 2 MW

Putere instalată sisteme fotovoltaice

+ 350

Proiecte de rețele proiectate și executate

Acest calcul este pentru tine dacă:

  • Ești persoană juridică.
  • Ai consum de minim 5000 kWh/lună
  • Ai deschidere către noi tehnologii sustenabile
  • Ai suprafața disponibilă pentru montaj
  • Ești dispus să trimiți documentația necesară
Vezi dacă te califici (gratuit)

Documente necesare

  • Planurile arhitecturale (cu cote – dacă există în format .dwg este și mai bine) – Pentru a genera numărul de panouri și orientarea lor exactă pe acoperiș (precum și orientarea față de punctele cardinale; astfel generăm curba anuală de producție a energiei electrice).
  • Planurile învelitorii / acoperișurilor (tip materiale) – pentru a evalua modul de prindere al structurii precum și structura adecvată. Acest lucru se reflectă în valoarea investiției.
  • Schema monofilară / distribuție a energiei electrice – astfel stabilim modul de conectare a centralei la rețeaua existentă. Evaluăm lungimile de cabluri implicate, astfel încât oferta să fie corectă.
  • Avizul tehnic de racordare – pentru a vedea puterea aprobată și dacă puterea generată de centrala fotovoltaică se încadrează în puterea aprobată. Astfel vă spunem dacă aveți nevoie de spor de putere. (Vă putem ajuta și cu proiectarea, depunerea documentației, obținerea sporului de putere și realizarea lucrărilor aferente).
  • Facturile de energie electrică pe ultimele 12 luni / tabele sau grafice de consum pe ultimul an – cu această informație generăm calculul de eficiență al investiției pe întreaga perioadă de viață a centralei fotovoltaice. Practic, vă oferim informația privind beneficiile pe care centrala le generează și impactul asupra costului cu energia electrică și totodată generarea de profit.
Vezi dacă te califici (gratuit)

Cere calcul eficiență energetică GRATUIT!

Află cum poți să faci profit din energie solară.

Ce spun clienții & partenerii noștri

Am putea defini colaborarea cu Ascorp Rețele Electrice drept definiția profesionalismului și a eficientei. Am găsit in aceasta companie un adevarat partener in atingerea obiectivului nostru, de a eficientiza costurile cu electricitatea și de a reduce amprenta asupra mediului. Consultanță și personal profesionist, comunicare eficientă, promptitudine in livrarea serviciilor si o calitate ireproșabila – sunt criteriile la care oricine aspira când are de-a face cu un proiect de așa amploare, iar noi am fost norocoși sa le regăsim pe toate in partenerul nostru Ascorp Rețele Electrice.

General Manager / RBC GAS

Sunt deja 15 proiecte de Rețele Electrice în cadrul cărora am colaborat cu ASCORP, din perspectiva de furnizor pentru echipamente de medie și joasă tensiune și posturi de transformare în anvelopă de beton, pe care ASCORP le-a înglobat în lucrările electrice pentru aceste proiecte. Interacțiunea la toate nivelurile ierarhice este facila și naturală (pornind de la proiectare, achiziție, executie și mai ales CEO). Pentru mine, in calitate de Director de Vanzari in cadrul T&D Pro Electric, ASCORP este partenerul ideal, deoarece totul decurge conform acordului verbal, iar contractele semnate sunt doar formalități. 

Director Vânzări / T&D PRO ELECTRIC

În urma colaborării cu firma ASCORP Rețele Electrice pot afirma că am avut parte de un montaj de calitate, promtitudine, eficiență și un suport tehnic foarte bine pregătit.
Pe lângă buna comunicare cu departamentul de proiectare, am avut o experiență placută și cu echipa de execuție care a realizat montajul într-un termen record și la o calitate ireprosabilă. Pană în acest moment producția de energie a fost conform rapoartelor prezentate în etapa de proiectare și a acoperit o parte însemnată din consumul nostru.

Manager Îmbunătățire Procese / FLAGAS

Cere Raport Eficiență Energetică GRATUIT

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Contactează-ne!

Vezi dacă te califici (gratuit)

Strada Nufărului, 3 A, Snagov sat, comuna Snagov, Ilfov

contact@ascorp.ro
+40 755 996 390

Despre noi
Contact

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
ASCORP Chat
Salut,
Cum te putem ajuta?