Misiune, Viziune și Valori

Misiunea Ascorp
Misiunea noastră este să generăm o creștere a calității vieții în comunitățile în care suntem activi prin elaborarea și implementarea soluțiilor complete în ceea ce privește instalațiile de distribuție și utilizare a energiei electrice. Competențele profesionale ale echipei sunt completate de o abordare echitabilă și transparentă a fiecărui proiect, precum și de promptitudine în executarea fiecărui proiect. Suntem flexibili, deschiși să explicăm în detaliu fiecare fază a proiectului dar și către găsirea de soluții inovative care aduc un plus de valoare rezultatului final al lucrării.

Viziunea Ascorp
Zero incidente!

Valorile Ascorp 
Respect - respectăm termenele de execuție finale și intermediare agreate cu clienții, procedurile stabilite la nivel intern, legile și reglementările în vigoare, mediul înconjurător - prin colectarea, sortarea și predarea deșeurilor rezultate în urma lucrărilor. Îi tratăm pe ceilalți așa cum ne dorim să fim tratați noi înșine. 
Încredere - menținem standardele cele mai înalte de servicii etice și profesioniste, susținem onestitatea și transparența, iar integritatea fiecărui membru al echipei noastre este reflectată în calitatea serviciilor noastre. 
Profit - garantăm siguranța și profitabilitatea investiției clienților noștri prin proiectare și execuție riguroase ce pot reduce timpii de execuție cu până la 50%, evitând în același timp incidentele care pun în pericol investiția.
Conectare - suntem o echipă tânără și dinamică de profesioniști care au progresat împreună și care și-au unit capacitățile de expertiză și experiența în domeniu în vederea optimizării serviciilor pe care le oferim. Ne conectăm autentic la noi înșine și la activitatea pe care o desfășurăm, iar spiritul de echipă cultivat în compania noastră ne garantează succesul.  
Educație - investim permanent în oameni, în membrii echipei, susținem comunitatea prin parteneriate anuale cu școli, licee, companii care activează în segmentul de piață în care suntem prezenți. Progresul se realizează pe baza dezvoltării personale a fiecăruia dintre noi.