Istoricul societății:

Societatea a fost înființată în anul 2013, de către Adrian VOICU de profesie inginer, având la momentul respectiv statutul de asociat unic, având ca principal obiect de activitate "Lucrări de instalații electrice".

Având în vedere obiectul de activitate, în mai 2013 a fost obținut primul atestat ANRE de tip Be, ce permitea desfășurarea activității respective.

Ca urmare a cererilor și a specificului activității, a fost oportun ca societatea să obțină un atestat ANRE de tip C2A, ce permite lucrul până la tensiuni de 20KV, respectiv construirea de instalații de medie tensiune MT, inclusiv posturi de transformare; astfel, în 2014 a fost construit primul post de transformare și prmele linii electice de medie tensiune MT și joasă tensiune JT.

În decembrie 2015, a fost obținut și atestatul de tip C1A, ce permite proiectarea instalațiilor electrice cu tensiuni de până la 20KV inclusiv, reușind astfel ca din anul 2016 să satisfacem nevoile beneficiarilor și din această privință. Până în momentul de față, am încheiat și predat un numar de 156 proiecte.

Din anul 2016 societatea beneficiază de susținerea a încă 2 acționari, având și o implicare directă în activitatea societății, aceștia fiind de profesie ingineri și cu o vastă experiență profesională atât în proiectare cât și în execuție.
De-a lungul timpului am reușit să creem relații solide cu partenerii noștri, fie ei furnizori sau beneficiari.

 

Ne gasiti si
pe Facebook

facebook-square