Certificări - Atestări

Certificat ISO 9001:2015 atestă faptul că organizația noastră are implementat un Sistem de Management al Calității pentru domeniille în care activăm. Acest certificat oferă credibilitate  obiectivului nostru de a pune satisfacția clientului pe primul loc, precum și angajamentului nostru față de îmbunătățirea serviciilor, creșterea nivelului de specializare și diversificarea competențelor.

Atestat ANRE C2A obținut pentru a ne completa certificările și a ne lărgi aria de expertiză. Acest atestat ne permite lucrul cu tensiuni de până la 20KV, respectiv ne oferă certificarea necesară pentru a construi instalații de medie tensiune (MT), inclusiv posturi de transformare. Astfel, în 2014 am construit primul post de transformare și primele linii electrice de medie tensiune (MT) și de joasă tensiune (JT).

Atestat ANRE C1A, obținut în 2015 care certifică un set nou de competențe, respectiv proiectarea instalațiilor electrice cu tensiuni de până la 20KV inclusiv. Astfel, am reușit să răspundem și nevoilor manifestate în această categorie a pieței. De la obținerea acestui atestat am finalizat câteva sute de astfel de proiecte.